Un nou proiect de lege a trecut de Senat. Astfel, Meseria de vrăjitoare va intra în Nomenclatorul Meseriilor din România, urmând a fi recunoscută și impozitată. Acest lucru duce la o piață concurențială, Biserica Ortodoxă Română fiind nevoită să își scadă tarifele.
Vom vedea în viitorul apropiat la parterul fiecărui bloc câte un „Cabinet de Vrăjitorie”, mai dese decât farmaciile.
Presupun că pentru practicarea vrăjitoriei îți trebuie o diplomă de certificare a abilităților, nu? Pentru acordarea acesteia va fi nevoie de o comisie de evaluare și avizare la nivelul fiecărui județ, nu? Din comisie vor face parte în mod obligatorii rudele celor din administrația locala. Evaluarea va fi foarte simplă: fiecare candidată trebuie să execute cu succes o singură vrăjitorie, cum ar fi mutarea plicului cu 1000 euro din buzunarul ei pe masa comisiei.
Eu cred că de acum vei putea merge la Protecția Consumatorului dacă nu ești mulțumit de serviciile oferite de vrăjitoare. Sau chiar vei putea cere traducerea în limba română a vrăjii, să nu mai descânte numai în țigănească. Pentru licorile pe care ți le dă să le împrăștii pe la colțuri trebuie să îți dea certificate de conformitate.
O investiție in plus vor trebui să o facă cei de la supermarket-uri. Pe lângă locuri de parcare pentru mașini, rastele pentru biciclete vor trebui să amenajeze locuri pentru aterizarea și parcarea măturilor pe care vor veni vrăjitoarele la cumpărături.
PS: Pentru cei care se întreabă de ce într-o țară ortodoxă cum e România, reprezentanții ortodoxiei (adică capii Bisericii Ortodoxe Române) nu iau atitudine față de astfel de acte legislative, răspunsul este simplu: BOR are nevoie de bani de la buget, vrăjitoria va aduce bani de la buget care pot ajunge astfel îngropați în Catedrala Mântuirii.